Fórum

2023.05.03. 11:55

Jó évet zártak az oroszlányi önkéntes tűzoltók

Az idén is megtartották éves közgyűlésüket az önkéntes tűzoltók, összesen négy napirendi pont várt a lánglovagokra.

W. Zs.

Tyukodi József egyesületi elnök köszöntötte a jelenlévőket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A 32 egyesületi tagból 18-an vettek részt, rajtuk kívül dr. File Beáta jegyző és Rajnai Gábor alpolgármester vett részt a polgármesteri hivatalban megtartott fórumon. Tyukodi József egyesületi elnök köszöntötte a jelenlévőket, majd összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat. Egyebek mellett a civil szervezet tavalyi működéséről, a vonulásokról, az elnyert pályázatokról beszélt. 

Kiemelte az idei esztendő egyik fontos programját, az egyesület 112. évfordulóját. A tervek szerint augusztus 27-én ünnepelnek: habparti, íjászat, kutyás bemutató és légvár várja az érdeklődőket, de elismerés átadás is lesz az eseményen. A második pontban pénzügyi beszámoló következett. Tyukodi József elmondta, az egyesület jó évet zárt tavaly, valamint az adó 1 százalékos felajánlás is egyre több. Elhangzott, hogy a négy évvel ezelőtti megtorpanást fejlődés követte, a felajánlások 15 százalékos emelkedést mutattak az azt megelőző évben (2021) szerzett eredményekhez képest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában