Lopás

2023.05.26. 06:43

Hétszáz forint volt az ellopott pénztárcában, fogház lehet a császári nő jutalma +videó

Ellopta az üzletben talált pénztárcát Császáron egy nő, aki a benne lévő iratokat elégette, a hétszáz forintot meg zsebre rakta. A kamera azonban lebuktatta.

Kemma.hu

A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot az ellen a büntetett előéletű nő ellen, aki a császári üzletből pénztárcát lopott – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

A vádirat szerint a sértett 2022 novemberében a pénztártól történt távozása után, a pénztár mögötti pultra lerakta a pénztárcáját, majd miután elrakta a vásárolt árut, kiment az üzletből, a pénztárcáját azonban a pulton felejtette. Az elkövető éppen utána fizetett a pénztárnál, aki a pulton megtalálta és eltulajdonította a férfi hétezer forint értékű vadász pénztárcáját a benne lévő hétszáz forintnyi készpénzzel, valamint a sértett nevére kiállított személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával, TAJ kártyával, adókártyával, vezetői engedéllyel, fegyvertartási engedéllyel, vadászjeggyel, továbbá gépkocsija forgalmi engedélyével és törzskönyvével, valamint 2 darab bankkártyájával együtt.

A nő az eltulajdonított értékeket császári lakására hazavitte, a pénztárcából a hétszáz forintot kivette, a pénztárcát az okiratokkal és a bankkártyákkal együtt pedig elégette, így sértett kára nem térült meg. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában