Tragédia

2023.04.09. 07:00

Helyszíni fotó, videó: levegőben repült, kigyulladt az Ácsnál szörnyethalt férfi kocsija

Hiába érkezett az 53 éves férfihez a gyors segítség, az életét már nem lehetett megmenteni.

Kemma.hu

Az Ácsnál balesetet szenvedő 53 éves sofőrnek esélye sem volt a túlélésre

Forrás: police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, április 7-én történt halálos baleset az 1-es főúton, Ács térségében. A balesetben egy 53 éves férfi a helyszínen éltét vesztette miután letért az útról és az árokban landolt. A rendőrség tájékoztatásból az is kiderült, hogy a sofőr nem volt bekötve.

A TV2 Tények riportjából az is kiderült, hogy a férfi kocsiját az árok megdobta, amelynek következtében átrepült a bicikliút felett és a bozótosba csapódott, majd a tetejére borult és kigyulladt. A szörnyűséget végignéző, szemből érkező autós azonnal megállt segíteni.

– Elkezdett cikázni az autó az úton, erre lettem figyelmes. De először csak a saját sávjában. Gondoltam, hogy le kell lassítani, mert nem szeretném, ha éppenséggel összetalálkoznánk – kezdett bele a segíteni próbáló férfi, majd hozzátette, eszébe jutott, hogy van poroltója, azzal indult azonnal a kocsihoz, hogy oltani próbálja a lángokat. Közben több autós is megállt, akik hívták a mentőket, de a sofőr életét nem lehetett megmenteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában