Mérges lett

2023.03.09. 14:06

Videó: kukát tologatott és orrcsontot tört Esztergomban az apatestű köpcös

A bántalmazástól az orrcsonttörésen túl a sértettnek több sérülése is keletkezett az arcán.

Kemma.hu

Súlyos testi sértés bűntette miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki előbb egy kukát gurított a sértett felé az utcán, majd többször megütötte és megrúgta őt úgy, hogy az orrcsontját is eltörte. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje  – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint a férfi 2022. március 3-án részegen egy esztergomi lakótelepi füves területen a sértettet annak fején és testén ököllel tíz alkalommal megütötte. A megtámadott férfi az ütésektől a földre került, ám a félmeztelen támadó folytatva a bántalmazását a fejét kétszer is megrúgta. A sértettnek a bántalmazástól az arcán több sérülése keletkezett. Az orrcsontja is eltörött, amelynek tényleges gyógytartama négy hét.

A bíróság a vádlottat 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, és mellékbüntetésként 1 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mivel a vádlott és a védője enyhítésért jelentett be fellebbezést – közölte Puskásné Sárközi Rita, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában