Ittasan vezetett

2023.03.28. 09:32

Te láttad a balesetes Ford sofőrjét gyalogolni Bajót és Lábatlan között? Segíthetsz!

Az esztergomi rendőrök egy baleset kapcsán várják a szemtanú jelentkezését.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Rendőrkapitányság eljárást folytat járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt. Február 24-én 23 óra 18 perc körül Bajót külterületén az 1125-ös számú úton ugyanis közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint  Bajna felől Lábatlan irányába haladó Ford áruszállító egy kanyarban balra kisodródva az árokpartnak ütközött. A jármű vezetője pedig a baleset után gyalogosan Bajót irányába távozott – adta hírül a police.hu.

A rendőrhatóság kéri annak a gépkocsivezetőnek a jelentkezését, aki Lábatlan felé közlekedve a baleset helyszínén megállt, és a már korábban segítség miatt megálló járművezetőnek jelezte, hogy látott az út mellett egy gyalogost. Kérik, hogy a szemtanú tegyen bejelentést a 06/33-510-240-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában