Baleset

2023.03.03. 09:01

Sofőr és utasa is megsérült a Dorogon - egyik nő sem volt bekötve

Egy útmenti fának ütközött az autójuk. Mindkét nő megsérült a balesetben.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Egy 77 és egy 62 éves nő sérült meg abban a balesetben, amely március 1-jén, szerdán késő délelőtt történt Dorogon. A jelenlegi adatok szerint egy dorogi sofőr autójával a Munkás utcában közlekedett, amikor a helytelen pedálkezelés miatt egy kereszteződésben, balra kanyarodás után egy útmenti fának ütközött.

Egy 77 és egy 62 éves nő sérült meg abban a balesetben, ami 2023. március 1-jén késő délelőtt történt Dorogon. biztonsági öv
Mindketten megsérültek a balesetben
Forrás: police.hu

A balesetben a gépkocsiban utazó mindkét személy könnyebben megsérült. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ütközéskor egyikük sem használta a biztonsági övetadta hírül a police.hu.

Egy 77 és egy 62 éves nő sérült meg abban a balesetben, ami 2023. március 1-jén késő délelőtt történt Dorogon. biztonsági öv
Telibe kapták az út menti fát
Forrás: police.hu

Az esettel összefüggésben a rendőrség ismételten felhívta a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára. A balesetek során a személyi sérülés mértékét döntően befolyásolja a biztonsági öv használata. A légzsák és a biztonsági öv együttes használatával a sérülések mértéke tovább csökkenhet. Biztonsági öv nélkül már 30 kilométer/óra ütközési sebességnél is elszenvedhető halálos sérülés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában