Pedofil rács mögött

2023.03.27. 16:07

Levetkőztette a 11 éves kislányt, majd a saját nadrágját is lehúzta a dorogi albérlő

Lehúzta a kislány pizsamanadrágját és fehérneműjét. A gyerek anyja állította le a pedofilt, akit 7 év 6 hónapra ítélt a bíróság.

G. D. V.

A szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 7 év 6 hó fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a letartóztatásban lévő férfit, aki 11 éves leánygyermek sérelmére követett el szexuális cselekményt – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

A bíróság végleges hatállyal eltiltotta a férfit bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve gyermekkorúval kerülhet kapcsolatba. Az elsőfokú ítélet kihirdetését követően az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védő fellebbezést jelentett be. Az ítélet kihirdetését követően az elkövető letartóztatásban maradt. 

A vádirat szerint a dorogi férfi ismerőséhez és annak 11 éves lányához költözött albérlőként.  Rendszeresen adott ajándékba kisebb pénzösszegeket, és ajándéktárgyakat a gyermeknek, így a bizalmába férkőzött.

Alig két hónapja lakott ott, amikor az egyik szobában, az ágyon a gyermekről a pizsamanadrágját és fehérneműjét lehúzta azért, hogy vele szexuális kapcsolatba kerüljön. A saját nadrágját is lehúzta, így a vádlott alsó teste is meztelen volt. A férfi kezével a kislányhoz nyúlt és csak azért hagyta abba, mert a gyerek édesanyja meglátta őket és az erkélyajtón dörömbölni és szitkozódni kezdett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában