Tragédia

2023.03.12. 08:13

Halálos tömegbaleset az M1-esen: vasárnap oldották fel az útzárat - FOTÓK

Kemma.hu

A korábbi tömegbaleset helyszínén takarítják az M1-es autópályát 2023. március 12-én hajnalban Herceghalomnál

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Egész éjjel helyszíneltek a hatóságok teljes útzár mellett az M1-esen, miután egy halálos áldozatot, és 39 sérültet követelő tömegbaleset volt a herceghalmi szakaszon március 11-én délután. Egy 44 éves férfi életét vesztette, rajta kívül 39-en sérültek meg, a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

A rendőrség március 12-én 7 óra 37 perckor kiadott közleménye szerint reggelre megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópálya 56-os kilométerszelvényében, a sztráda újra teljes szélességében járható. A mentés és ellátás idejére a BKK és a Készenléti Rendőrség melegedőbuszt biztosított a helyszínen.

A műszaki mentést és a baleset szemléjét 5 óra 10 perckor  fejezték be, a forgalom Budapest irányába március 12-én 0 óra 45 perckor, Győr irányába 5 óra 15 perckor indulhatott meg.A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában