Lekapcsolva

2023.03.17. 17:30

140-nel száguldott a neszmélyi polgárőrök elől Tata felé a bedrogozott sofőr

Felismerték a neszmélyi polgárőrök azt a férfit, aki bedrogozva, jogsi nélkül ült volán mögé. A rendőrök le is fülelték.

Goletz-Deák Viktória

Fotó: Shutterstock

A neszmélyi polgárőrök szúrták ki azt a férfit, aki jogsi nélkül ült a volán mögé. Ősz Zoltán, a polgárőrök vezetője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy szerdán Almásfüzitőn járőröztek, amikor észrevettek egy autóba beszálló férfit, akiről tudták, hogy nincs érvényes jogosítványa. A polgárőrök azonnal értesítették a rendőröket és követni kezdték az autót. A férfi közben kiszúrta a polgárőrök autóját és gyorsabb fokozatra kapcsolt. Végül a Ferenc Major környékén vesztették nyomát, ahol már 140 kilométer/órával száguldott Tata felé. A rendőröket értesítették az autó útirányáról, akik ez alapján meg is állították a sofőrt.

Mint arról korábban beszámoltunk: a helyi járőrök március 15-én délután Tata, Újhegy-dűlőben igazoltattak egy kocsival közlekedő férfit. Iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az is, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt. A gépkocsi átvizsgálásakor a rendőrök több, kábítószer fogyasztáshoz használt eszközt – fecskendőket, kanalakat, nylon tasakot – találtak. Az elvégzett kábítószerteszt is pozitív lett.

A férfi ellen a rendőrök kábítószer birtoklása miatt büntető-, az engedély nélküli vezetés, valamint a műszaki érvényesség lejárta miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában