Vádemelés

2023.02.14. 10:26

Videón a nagy tatai bunyó: kocsmában lendült akcióba az apa két gyerekével

Nagy verekedés alakult ki a tatai kocsmában, ahol apa és két gyereke támadt egy másik háromfős társaságra. Az esetet kamera rögzítette.

Kemma.hu

Ököllel ütlegelték egymást a tatai kocsmában

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság bűntette miatt indult ügyben a Tatai Járási Ügyészség vádat emelt két férfival és egy nővel szemben, akik egy tatai kocsmában verekedtek egy másik társasággal. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az  ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatai járásbíróság az elkövetőkkel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

A vádirat szerint 2021. október 23-ra virradó éjjel az elkövetők, az apa és két felnőtt gyermeke, a tatai szórakozóhelyen tartózkodtak. Az ittas állapotban lévő elkövetőktől nem messze, a pultnál egymás társaságában ült három férfi,  akiknek  a fiatalabb férfi  elkövető odakiabált, hogy „mit méregetik őket”. Ezután az apa és gyerekei odamentek a pulthoz, ahol az apa megfogta és megszorította az egyik ott ülő állkapcsát, majd egy másik sértettet ököllel arcul ütött.

Ezután az elkövetők az első sértett köré gyűltek, a nő odaszólt neki, hogy „húzza meg magát, rosszul fog járni, ha az apja megüti őt”.  Az visszaszólt a nőnek, erre a nő apja ököllel arcon ütötte őt. Ekkor  a harmadik sértett eltaszította ezt a férfit a társa közeléből, mire az apa fia felé ütött,  a nő pedig hangosan szitkozódott, hergelte társait. A nő megütötte az egyik sértettet, akit ezt követően ököllel arcon ütött a nő testvére is.

A három sértett próbálták odébb taszítani az elkövetőket, akik azonban nem tágítottak, ezért kialakult egy kölcsönös lökdösődés a két társaság között. A két férfi elkövető két sértettet ököllel ütlegelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában