Ittas sofőr

2023.02.17. 08:14

Totál részegen vezette anyja kocsiját Ászáron, tolatva zúzta le a buszmegállót

Korábban is volt már gond a sofőrrel ittas vezetés miatt, legutóbb egy ászári buszmegállót rongált meg részegen vezetve.

Kemma.hu

Az ütközés következtében a váró üvegfalai berobbantak

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki ittasan buszmegállónak ütközött autójával Ászáron. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést és vezetéstől eltiltás büntetést szabjon ki.

A vádirat szerint a férfi 2022. június 13-án Ászáron súlyos fokban ittas állapotban közlekedett az édesanyja autójával, melynek során a buszöbölben tolatás közben az ott lévő üvegborítású buszmegálló egy tartóoszlopának ütközött.

Tolatás közben csattant a buszmegállónak
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfit 2017-ben a bíróság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt 100 óra közérdekű munkabüntetésre és 6 hónap járművezetéstől eltiltásra ítélte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában