Vádemelés

2023.02.21. 13:55

Piff! Ezért a dorogi mutatványért kértek börtönt erre a férfire (hellyszíni videó)

Nem tetszett neki, hogy kötözködnek vele, megverte a férfit. Most a bíróság előtt kell felelnie tettéért.

G. D. V.

Nem tetszett neki, hogy kötözködnek vele, megverte a férfit. Most a bíróság előtt kell felelnie tettéért.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Több váddal is szembe kell néznie annak a férfinak, aki a vasútállomáson megverte a neki beszóló férfit. Az ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be. Az egyik tényállás szerint az  ittas sértett 2021. december 12-én a dorogi vasútállomáson a peronon a vonatra várt, miközben a vádlott két társával beszélgetett. Eközben eközben „beszólogatott” a későbbi elkövetőnek, aki megunta ezt, és ököllel háromszor megütötte, közben provokálta, hogy üsse vissza. A férfi is odacsapott, majd bemenekült a váróba. De nem maradt ott sokáig, amikor kijött, ismét kötözködni kezdett az elkövetővel, aki  ismét bíztatta, hogy támadja meg. A férfi ezt nem tette meg, hanem újra bement a váróba.

Amikor az ajtót ki akarta nyitni, hogy kimenjen, a vádlott belerúgott az ajtóba, amitől a sértett a váróban a földre esett. Ennyivel nem érte be, a földön fekvő férfit az arcon rúgta, majd ököllel megütötte. Az áldozatnak bántalmazástól több, nyolc napon belül gyógyuló arctáji sérülése keletkezett, valamint eltörött az orrcsontja.

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a különös visszaesőnek minősülő  elkövetőt súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt halmazati büntetésül börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában