Lopás

2023.02.07. 16:00

Lomizni indult a két tatabányai férfi, fúrólopás lett a vége

A két férfi egy nyitott autóra lett figyelmes, amiből egy fúrógépet loptak el.

Kemma.hu

Nyitott autóból lopták

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint két férfi járta az estét február 1-jén Tatabányán. Olyan dolgokat kerestek, amiből pénzt tudtak csinálni. Bolyongásuk során egy teherautóra lettek figyelmesek a Kós Károly úton, aminek az ajtaja nem volt rendesen zárva. Kinyitották, majd egy fúrógépet vettek ki, amit egy közeli bozótosba elrejtettek. B. G. később visszament a gépért, és azt hazavitte.

Forrás: police.hu

Három nappal később bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy két férfi autókat nyitogat Tatabányán. A személyleírás alapján 10 percen belül elfogták B. G.-t és B. S.-t, akik szintén együtt csavarogtak. A helyi lakosok már az elfogás során elmondták, hogy napokkal ezelőtt a fúrógépet ők lopták el. A rendőrök a lopott szerszámot megtalálták, a két főt pedig előállították. Ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség még vizsgálja, hogy követtek-e el más, hasonló jellegű bűncselekményt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában