Beismerte

2023.02.13. 10:14

Éjszaka tört be alvó ismerőséhez a tatabányai fiatal, fejszével és fűrésszel menekült

A férfi megpróbálta visszatartani az elkövetőt, de az elmenekült. Néhány órán belül a tettes már rendőrkézen volt.

Kemma.hu

A tatabányai fiatalt rövid időn belül otthonában fogták el a zsaruk

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint február 10-én késő este egy ismerőse betört a házába, és onnan motoros láncfűrészt és fejszét lopott el. A sértett már aludt, arra ébredt fel, amikor az elkövető betörte a bejárati ajtó üvegét. Kérdőre vonta a tolvajt, aki elmenekült helyszínről. A bejelentést követően a tatabányai rendőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, akit néhány órán belül otthonában elfogtak. J. P. lakásában az ellopott tárgyakat is megtalálták, amiket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak. A 25 éves tatabányai lakos ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

Forrás: police.hu

Az üggyel összefüggésben a rendőrök tanúként kihallgattak egy férfit, akiről kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék zaklatás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, mivel a rá kiszabott közérdekű munka büntetést nem dolgozta le. A 38 éves tatabányai lakost előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában