Eltűnt személyek

2023.02.07. 19:37

Égre-földre keresik ezt a két tinilányt - ti tudtok róluk valamit?

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a lányok felkzutatásában.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság a eljárást folytat a 15 éves Kanalas Amanda eltűnése kapcsán. A 15 éves lány január 20-án távozott a komáromi gondozási helyéről, oda nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Kanalas Amanda 165 centiméter magas, barna szeme és barna haja van. Az eltűnésekor fehér színű sportcipőt, fekete egyberészes ruhát, harisnyát és zöld színű télikabátot viselt.

Kanalas Amanda
Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság eljárást folytat Cseh Alexandra eltűnése kapcsán. A 17 éves lány 2023. január 25-én távozott a komáromi gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Cseh Alexandra 165 centiméter magas, fehér bőrű, barna szeme és barna, félhosszú haja van, hosszúkás arcú, vékony testalkatú.

Cseh Alexandra
Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képeken látható lányok tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!