Bódult állapot

2023.01.20. 08:00

Videón a svájci drogos igazoltatása Esztergomban: motozás közben dobta el a cuccot

A bedrogozott sofőr trükkös akart lenni motozása közben, ezért a zsebében tárolt drogot egy laza mozdulattal az út túloldalára hajította.

Kemma.hu

Motozás közben lendült akcióba a bedrogozz svájci férfi

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi  Járási Ügyészség  vádiratot nyújtott be azzal a svájci férfival szemben, aki rendőri intézkedés közben akart megszabadulni a kábítószert tartalmazó tégelytől Esztergomban. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a kábítószer birtoklás vétsége miatt a férfival szemben a büntetőeljárás folyamatban van, a nyomozó hatóság a befejezett nyomozás iratait érdemi döntésre megküldte az ügyészségre. Az ügyészség a vádiratban pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.

A vádirat szerint az elkövető 2021. december 11-én Esztergomban a Nagy Duna sétányon az Árok utca irányából a Gőzhajó utca irányába, majd a Nagy Duna sétány – Gőzhajó utca kereszteződésében megfordulva az Árok utca irányába közlekedve bódult állapotban vezette a kocsiját. A jármű vezetését megelőzően elfogyasztott kábítószer miatt vérében amfetamin és  THC-11-OH volt kimutatható.

Az esztergomi rendőrök a férfit megállították. Az intézkedés közben a férfi a zsebéből kivett egy tégelyt, amely kábítószert tartalmazott, azt eldobta az út túloldalára. Ezután a rendőrök a férfit megmotozták, az erősítés megérkezéséig a gépkocsihoz szorítva tartották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában