Nem mindennapi

2023.01.24. 07:00

Videó: leparkolt a tatai rendőrség előtt, majd feladta magát a részeg sofőr

„Nem vagyok méltó arra, hogy ittasan vezessek” - ezt monda az egyenruhásoknak a bűnbánó sofőr. Mindent bevallott.

Kemma.hu

Mindent bevallott a rendőrségnél parkoló részeg sofőr Tatán

Forrás: police.hu

Nem mindennapi jelenet játszódott le a Tatai Rendőrkapitányság előtt január 23-án, hétfőn reggel. Az  eligazító helyiségben lévő rendőrök a közterületi kamerán egy autóra lettek figyelmesek, ami szabálytalanul parkolt le a rendőrség épülete előtti szolgálati parkolóba.

A sofőr a jármű első gumiabroncsaival neki is ütközött az útpadkának, majd megállt. A járőrök azonnal kérdőre vonták a férfit, aki elmondta nekik, azért jött, hogy feladja magát.

Ahogy fogalmazott, nem méltó arra, hogy ittasan vezessen. Azt is elmondta, hogy nagy mennyiségű alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült. Állítását a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolta.

A 65 éves helyi lakos ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették. Emellett 10 ezer forint bírságot is kiszabtak rá, mivel a vezetés közben nem használta a biztonsági övét – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában