Riasztás

2023.01.24. 14:23

Fakidőlések sora miatt siettek a tűzoltók megyeszerte

Környén, Tarjánnál, Pilisszentlélek is fakidőlés miatt riasztották a tűzoltókat január harmadik hétvégéjén.

Kemma.hu

Forrás: Környe ÖTE

Fotó: Sikos Károly Álmos tű. őrm.,

Egy nagyméretű fenyő megdőlt Környén, az iskola udvarán, a Beloiannisz utcában, veszélyeztetve a gázfogadó szekrényt szombat délelőtt. Az esethez a tatabányai hivatásos és környei önkéntes tűzoltók vonultak, akik emelőkosár és láncfűrészek segítségével a veszélyeztetést megszüntették.

Környén is kidőlt egy fa
Fotós:  Sikos Károly Álmos tű. őrm., / Forrás:  Környe ÖTE

Nagyméretű fa dőlt az úttestre félpályás útzárat képezve a Tarján felé vezető 1119-es úton, szombaton. A tatabányai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be és szüntették meg a forgalmi akadályt.

Egy közel nyolc méteres fenyőfa dőlt az útra, forgalmi akadályt képezve Környén, az Alkotmány utcában szombaton. A tatabányai hivatásos tűzoltók és a település önkéntes tűzoltói motoros láncfűrészek segítségével feldarabolták a fát és megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy nagyméretű fa dőlt az úttestre Pilisszentléleken, a Hunyadi János utcánál szombaton. A forgalmi akadályt képező fát az esztergomi hivatásos tűzoltók motoros fűrész segítségével eltávolították, adott tájékoztatást a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!