Vádemelés

2023.01.24. 14:00

Bunyó az esztergomi kórháznál: barátnője miatt verte meg az ismerősét - VIDEÓ

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a férfival szemben.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

A vádirat szerint az elkövető 2022. május 17-én éjjel az esztergomi kórház bejáratához ment, mivel tudomására jutott, hogy barátnője kórházba került. A férfi dühös volt amiatt, hogy tudomása szerint barátnője  az este folyamán sértettel fogyasztott alkoholt, ezért a sértett férfit hibáztatta a barátnője kórházi kezeléséért.

A sértett ugyancsak a kórházba tartott, amikor az elkövető őt előbb hátulról a tarkóján,  majd fején többször megütötte. A földre esett sértettet az elkövető többször fejen rúgta, és ököllel ütlegelte. 

A sértettnek emiatt több nyolc napon belül gyógyuló hámsérülése, duzzanata keletkezett, a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában