Szeméremsértés

2022.12.12. 19:31

Zaklatás Komáromban: önkielégített a férfi a nő előtt a buszmegállóban

A szeméremsértés vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatása elrendelését.

Kemma.hu

Az indítvány szerint a férfi 2022. december 9. napján 07 óra körüli időben erősen ittas állapotban Komáromban, a Mártírok útján sétált, amikor meglátta a nőt, akit a buszmegállóig követett. A férfi a buszmegálló plexifala mögött elővette nemi szervét, és önkielégítést végzett. A nő rászólt a férfira, aki ezután cselekményét abbahagyta, onnan elment, majd a Jókai-ligetben végzett ismét önkielégítést.

 A férfival szemben zaklatás bűntette miatt van folyamatban eljárás, a bűnismétlés veszélye fennáll, valamint jelenléte az eljárásban másként nem biztosítható, ezért az ügyészség a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését indítványozta. A Komáromi Járásbíróság az indítvány tárgyában december 13-án tart ülést, amelyen az elkövetőt meghallgatja, azt követően hozza meg végzésé, adott tájékoztatást r. Horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában