Garázdaság

2022.12.28. 10:30

Videón az őrjöngő szerencsejátékos, esztergomi lottózóban köpdösött és rongált

A férfinek nagyon nem jöttek a tippjei, ezért dühbe gurult. Cselekményét kamera rögzítette.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség  vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 375 ezer forint pénzbüntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki játékvesztés miatti dühét rongálással vezette le az esztergomi lottózóban. A bíróság kötelezte a férfit a sértettnek okozott kár megtérítésére. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a férfi július 4-én az esztergomi lottózóban virtuális sportjátékon többször veszített. A legutolsó alkalommal a férfi a játékvesztés miatt érzett dühében szitkozódott, majd egy alkalommal, ököllel rácsapott az üzletben lévő táblagépre, és TV-be, azt le is köpte, végül pedig jobb könyökével, nagy erővel belekönyökölt a táblagépbe. A férfi a cselekményével 40 ezer 284 forint rongálási kárt okozott, mert a táblagép kijelzője betörött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában