Karambol

2022.12.23. 13:23

Négyen sérültek meg az M1-esen, amikor kamion és autók csattantak egymásnak

A reggeli két baleset után újabb két baleset történt az M1-esen.

Kemma.hu

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Mint megírtuk, december 23-án reggel két baleset is történt az M1-esen, Bicske térségében. Kora délután a sztrádán ismét balesetek nehezítették a közlekedést. Először két gépkocsi ütközött össze Abda térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A járművekben csak a vezetők utaztak. 

A lébényi hivatásos tűzoltók megkezdték a kocsik áramtalanítását. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol a külső sávban és a leállósávban halad a forgalom, tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Nem sokkal később egy kamion és két személyautó volt érintett abban a balesetben, amely az M1-es autópálya 28-as kilométerszelvényénél történt, Herceghalom térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A bicskei önkormányzati tűzoltók mellett a törökbálinti hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol a belső sávban halad a forgalom a baleset miatt, írta a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elsődleges adatok szerint a balesetben négy ember sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!