Galiba

2022.12.22. 10:49

Helyet cseréltek az esztergomi körözöttek

Kifizette párja bírságát egy nő, akiről kiderült, neki is tartozása van. A férfit, mivel büntetése kifizetésre került elengedték, élettársa azonban a rendőrkapitányságon maradt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A helyi rendőrök december 21-én délelőtt Esztergomban, a Simor János utcában igazoltattak egy férfit. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a helyi lakos ellen szabálysértési körözés van érvényben, mivel összesen 145 ezer forint bírságot nem fizetett meg. 

Az egyenruhások őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A férfi élettársa megjelent a rendőrkapitányságon, aki befizette párja helyett a bírságot

A nő személyazonosságának megállapításakor azonban megállapításra került, hogy ellene is van körözés kiadva, mivel 50 ezer forint helyszíni bírságot a törvényes határidőn belül nem fizetett meg. A járőrök a férfit kiszabadították, aki pénzt kért kölcsön családjától, így befizette társa büntetését, melyet a csekkszelvénnyel igazolt, adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában