Frontális karambol

2022.12.07. 12:43

Először vaddal, majd a szembejövővel ütközött az autós Tatabánya és Környe között (fotók)

A vadgázolás miatt történt frontális karambolban a vétlen sofőr súlyosan megsérült. A rendőrök helyszíni fotókat is közöltek a frontális karambolról.

Szász Dalma Kitti

Súlyosan sérült a vétlen sofőr a reggeli frontális balesetben

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ahogyan arról korbábban már beszámoltunk: december 7-én, a reggeli órákban frontálisan karambolozott két autó a Tatabányát és Környét összekötő út 6-os kilométerszelvényénél. Az ütközés következtében az egyik jármű vezetője beszorult, őt a tatabányai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A balesethez a környei önkéntes tűzoltók és a mentők is kiérkeztek.

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője ismertette a Kemma.hu-val a baleset körülményeit. Mint mondta, egy 35 éves férfi Környe felől Tatabánya irányába közlekedett egy Skoda Fabia típusú személygépkocsival, amikor megtörtént a baj. Neki jobbról, a fás-bokros részről egy gímszarvas elé ugrott, s hogy a sofőr elkerülje az ütközést átkormányozta a járművét a bal oldali forgalmi sávba, ám nem járt sikerrel és összeütközött a vaddal. Ezután a bal oldali sávban összeütközött a szemből közlekedő Skoda Oktávia autóval.

A 35 éves balesetet okozó vezető 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a szemből szabályosan közlekedő 59 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a vad pedig elpusztult. A Tatabányai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában