Nem állt szóba vele

2022.11.14. 10:38

Csúnyán végződött a megyei falunap: életveszélyes állapotig vertek egy férfit

A vádlott azért bántalmazott egy másik férfit, mert az nem állt szóba vele.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a többszörösen büntetett, visszaeső férfival szemben, aki 2021. év augusztusában fejbe ütötte, majd fejbe rúgta a sértettet úgy, hogy az életveszélyes koponyasérülést szenvedett – tájékoztatott Borbély Veronika, a főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A kötekedő, erőszakos jellemű vádlott 2021. év augusztusában éjjel egy Komárom-Esztergom megyei településen tartott falunapon odament az ittas állapotban lévő, sörpadon ülő sértetthez, akihez beszélni kezdett. A sértett azonban a vádlottról nem akart tudomást venni.

A vádlott ezért egyszer fejen ütötte a részeg férfit, aki az ütéstől a földre esett. Miközben próbált felállni, a vádlott fejbe is rúgta őt. Ettől visszaesett a földre, beverte a fejét és elvesztette az eszméletét. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a férfival szemben a Tatabányai Törvényszékre és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék börtönbüntetést, valamint közügyektől eltiltást szabjon ki vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában