Baleset

2022.10.26. 20:35

Halálos vonatgázolás Komáromban: ellenőr, mozdonyvezető, rendőr küzdött a férfi életéért

Október 26-án este fél hétkor elgázolt egy embert a gyorsvonat Komáromban. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a helyszínen a jegyvizsgáló, a vonatvezető és a rendőr is megpróbálta újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A vasúti közlekedésben a gázolás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szász Dalma Kitti

A sietség, a kapkodás és a figyelmetlenség rengeteg áldozatot szedett

Forrás: Kemma.hu

Október 26-án az esti órákban elgázolt egy férfit a vonat Komáromban, a Guyon Richárd utcai vasúti átjáró közelében. A baleset helyszínére a város hivatásos és önkéntes tűzoltóit riasztották. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egységek segítenek majd az átszállásban a szerelvény utasainak, akikért mentesítő járat érkezik. A MÁV Facebook oldalán közölte az esetet, ahol jelzik, hogy a vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra kell számítani.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a rendőrségre 18 óra 35 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy ismeretlen személyt elgázolt a Komárom át Ács irányába haladó gyorsvonat.

Vonat gázolás Komáromban
A Balesetz
Forrás: Kemma.hu

A férfi gyalogosan közlekedett a nyílt pályánál, a baleset ekkor következett be. Mint kiderült, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen a vonatvezető és a vasúti szerelvényről a jegyvizsgáló kezdte meg a sérült újraélesztését, majd a kiérkező rendőr folytatta azt. Nem sokkal később értek oda a mentők, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!