Keresik

2022.10.25. 06:23

Ha felismered ezt a kopasz tatabányai jómadarat, azonnal hívd a zsarukat

A képen látható férfi a pályaudvar várójából lovasított meg egy töltőn hagyott mobiltelefont, most a rendőrség a megtalálásában a lakosság segítségét kéri.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás gyanúja miatt. A jelenlegi adatok szerint szeptember 30-án 6 óra 42 perc körüli időpontban egy ismeretlen személyazonosságú férfi a tatabányai autóbusz-pályaudvar váróterméből egy töltőre tett mobiltelefont - a tokjában lévő személyes okmányokkal együtt – eltulajdonított. A biztonsági kamera felvételt készített az elkövetőről.

Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képeken látható személyt, vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában