Dráma a pályán

2022.10.18. 08:31

71 éves nőt hoztak vissza az életbe az M1-esen, tatabányai rendőr kezdte az újraélesztést

A nő az autóban lett rosszul. Fakezkas Ádám rendőr őrmester a Tatabányai Rendőrkapitányság rendőre kezdte meg nála az újraélesztési protokollt.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

Október 17-én, hétfőn 18 óra 11 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy nő utazás közben rosszul lett az M1-es autópályán Tatabánya térségében. Az 57-es kilométerszelvényhez elsőként Fazekas Ádám rendőr őrmester a Tatabányai Rendőrkapitányság Police Medic végzettségű baleset-helyszínelője érkezett ki.

A tatabányai rendőr megállapította, hogy a 71 éves nőnek nincsenek életjelei, légzése és keringése. A tanultak alapján haladéktalanul megkezdte a bajbajutott újraélesztését.

Fazekas Ádám a mentők kiérkezéséig folyamatosan mellkaskompressziót végzett a légutak biztosítása mellett. Az időközben kiérkezett mentőszolgálat munkatársai a nőt kórházba szállították – adta hírül a police.hu. A Police Medic képzés egy speciális szakképesítés, mely során életmentő beavatkozásokat, és a teljes újraélesztési protokollt elsajátítják kollégáink.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában