Baleset

2022.09.11. 11:00

Szalagkorlátnak csapódott és kirepült az autóból a sofőr az M1-esen az Óbarok pihenőhely közelében

Jelenleg egy sávon halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M1-es autópálya 41-42-es kilométere között, Óbarok térségében, a főváros felé vezető oldalon. A balesethez a bicskei önkormányzati és az önkéntes, továbbá a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták, adta hírül a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Baleset az M1-esene Bicske és Tatabánya között
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A police.hu tájékoztatása szerint egy magyar honosságú személygépkocsit vezető 33 éves ukrán sofőr a külső, és a belső sávok szalagkorlátjának ütközött. A férfi a baleset során kirepült a gépkocsiból, őt súlyos sérülésekkel kórházba vitték. 

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, de 10 óra 40 perckor a külső sáv megnyitásra került. A baleset helyszínelése a belső forgalmi sávon folytatódik. Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani, ezért a rendőrség kéri, hogy a követési távolságot mindenki tartsa be és a forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket az úton lévők. Az Országos Mentőszolgálattól megtudtuk, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, mellyel a súlyosan megsérült férfit, kórházba szállították. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában