Baleset

2022.09.15. 18:54

Árokba hajtott a sofőr, egy fát is kidöntött Szárligetnél

A mentőszolgálat munkatársait is riasztották ahhoz az 1-es úti balesethez, amely szeptember 15-én a kora esti órákban történt Szárligetnél. Úgy tudjuk a sofőr nem a megfelelő sebességgel haladt, ezért árokba hajtott és egy fát is kidöntött.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Kemma.hu

Szeptember 15-én a kora esti órákban baleset történt az 1-es főúton, Szárliget közelében. A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint árokba hajtott, majd kidöntött egy fát egy személyautó. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik elvégezték a műszaki mentést. A balesethez a mentőszolgálat munkatársai is kiérkeztek. 

Árokba hajtott egy autó Szárligetnél
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatoság

Varga Mihály Sebestyén, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője hozzátette, hogy a baleset a 45-ös kilométerszelvénynél történt, a tatabányai lánglovagok áramtalanították a járművet, amellett, hogy részt vettek az út járhatóvá tételében is.

Gányai Balázs őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az egyenruhások ezekben a percekben fejezték be a helyszínelést. Mint kiderült, az autó Bicske felé tartott, amelyben ketten utaztak. A sofőr nem az út, és az időjárásnak megfelelően választotta meg a sebességét, ezért lesodródott az útról és az árokban landolt. Az egyenruhás kiemelte, hogy mindketten könnyebben sérültek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában