Elisméresek

2022.09.02. 15:30

A legjobb esztergomi rendőröket jutalmazták

Ünnepi állománygyűlésen jutalmakkal ismerték el az esztergomi rendőrkapitányság dolgozóit szeptember 2-án.

Pöltl Oxi Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A Kapcsolatok Házában tartott eseményen Farkas Gábor rendőr dandártábornok, megyei főkapitány, Debreczeni István rendőr ezredes, kapitányságvezető mellett részt vett Erős Gábor országgyűlési képviselő és Hernádi Ádám polgármester is.

A rendezvényen eredményes munkája elismeréseként többek mellett jutalmat vehetett át több szakterület dolgozója, így például a bűnügyi és vizsgálati osztályon tevékenykedők is. Mellettük jutalmat kapott több nyomozó, baleseti helyszínelő, körzeti megbízott, balesetvizsgáló, bűnügyi technikus, több járőr, ügyviteli vonalon dolgozó és ügykezelő, valamint hivatalvezető, szolgálatirányító, részlegvezető és civil munkavállaló is.

Debreczeni István köszöntőjében annak az örömének adott hangot, hogy újra sokan vannak azok, akik az elmúlt évben munkájuk jó teljesítménye miatt jutalomba részesülnek. A kapitányság vezetője hozzátette: egy új, küzdelmes időszakban nemcsak helytálltak a rendőrök, de meg is erősödtek a küzdelemben.

Farkas Gábor a város és annak rendőrsége jó kapcsolatáról is beszélt, kiemelve, hogy Esztergom minden évben támogatja a munkájukat, mely ezen a területen többek között az illegális migráció elleni fellépésről is szól.

Hernádi Ádám többek között arról beszélt, hogy Esztergom nevében nagy örömmel köszöni meg a rendőrségnek a közrend és közbiztonság fenntartását, szavatolását, illetve hozzátette, hogy számos helyi rendezvénynél is számítani lehetett a rendőrök munkájára, szolgálatára.

Erős Gábor azzal a merész gondolattal indította pohárköszöntőjét: „egy jó köszöntő olyan, mint egy miniszoknya, kellően rövid ahhoz, hogy felkeltse a figyelmet, de megfelelően hosszú, hogy lefedje a lényeget”. Az országgyűlési képviselő ehhez mérten tömören fogalmazott, amikor elmondta, hogy „a rendőrség az a testület, amely példát mutat minden szervezetnek, hogy összefogással, hogy kell dolgozni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!