Baleset

2022.07.31. 14:20

Két autó ütközött Győr térségében az M1-esen

Torlódás várható, fokozott figyelmet kér a rendőrség.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 115. kilométerszelvényében, Győr térségében július 31-én 12 óra körül. A baleset során kettő, Budapest irányába haladó személygépkocsi ütközött össze, és az elsődleges információk szerint két személy megsérült, őket a mentők kórházba szállítják.

Baleset az M1-esen Győrnél
Forrás: police.hu

Méhes Dórától, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezőjétől megtudtuk, hogy a balesethez több mentőegységet is riasztottak. A baleset következtében egy idős nő súlyos, egy fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. Ellátásukat követően kórházba szállították őket.

A rendőrség kéri a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek. Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt - rendőri irányítás mellett - közlekedni a külső, haladó sávon lehet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában