Vádemelés

2022.06.24. 11:30

Videón a szobatársak tatabányai balhéja: felmosónyéllel csattant a nyakas

A két férfi a tatabányai munkásszálló épülete előtt esett egymásnak, egy fém felmosónyéllel még egy nyakas is elcsattant. A balhét kamera rögzítette.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki seprűnyéllel támadt az óvatlan társára a tatabányai munkásszállón. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

A vádirat szerint a két férfi  a tatabányai munkásszállón szobatársak voltak, közöttük 2020. december 19-én szóváltás volt. Megegyeztek abban, hogy lemennek az épület elé dohányozni, közben megbeszélik egymással a nézeteltérést. A két férfi elindult az épület elé.  Ekkor az ittas állapotban lévő elkövető a folyosón magához vett egy fém felmosónyelet, majd az épület ajtaján kiment és azt megfogva kiengedte a mögötte közvetlenül érkező sértettet.

Amint a társa kilépett az ajtón, őt a nyaka bal oldali részén a a felmosónyéllel egyszer megütötte. A megtámadott szobatárs ezután kivette  a támadó kezéből a felmosónyelet, mire  az elkövető a  sértett nyakát átkulcsolta és könyökhajlatával szorosan megtartotta, így a földre levitte, ahol egyszer a fején megütötte. Ezután a férfi ismét megpróbálta ököllel megütni a szobatársát, és megpróbálta a nyakát hátulról átkulcsolni. Védekezésül a hátán átdobta az elkövetőt, aki az épület oldalához  esett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában