Segítségnyújtás

2022.06.29. 11:42

Segítség a hőségben: az M1-esen veszteglő családokat mentették a pénzügyőrök (videó)

Rövid időn belül két autópályán veszteglő családra is figyelmesek lettek a NAV megyei munkatársai, akiken azonnal segítettek a tikkasztó hőségben.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Facebook/Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A megyei pénzügyőrök az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán tartottak ellenőrzéseket június 29-én, amikor egy leállósávban veszteglő ukrán autóra és egy gyermekével várakozó nőre lettek figyelmesek. A NAV munkatársai nem tétlenkedtek, és azonnal a család segítségére siettek. A helyszín biztosítása mellett kicserélték a jármű kerekét és elkísérték őket a legközelebbi gumiszervizbe – adta hírül közösségi oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Ahogy posztjukban is olvasható, alig néhány órával később egy újabb műszaki hibás autóval találkoztak a leállósávban. Az utazó házaspár elmondta, hogy egy órája várakoznak a hőségben, de már úton van a segítség. Ennek ellenére a pénzügyőrök védőitallal segítettek felfrissülni a fiataloknak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!