Elfogva

2022.04.04. 10:44

Suhancok rongáltak autókat, táblákat Dorogon, még egy járókelőt is bántalmaztak

A bejelentést követően a rendőrök azonnal tudták, hogy kiket kell keresni. 15 perc elteltével is is fogták a két 18 éves fiút, akik beismerték tettüket.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, április 3-án este egy férfi tett bejelentést, miszerint Dorogon, az utcán két ismeretlen bántalmazta őt, és erőszakkal elvették a sapkáját. A sértett személyleírást adott az elkövetőkről, ami alapján a rendőrök forró nyomon indultak a felkutatásukra. 

Tudták kiket kell keresni

A járőrök néhány órával korábban intézkedtek két fiatallal szemben, akik egy parkolóban verekedtek, autókat és táblákat rugdostak. A rendőrök előállították őket és rendzavarás miatt szabálysértési eljárást indítottak ellenük, majd szabadon engedték őket. A leírás alapján a rendőrök azonnal tudták, hogy ezt a két férfit kell keresniük, ezért elindultak a felkutatásukra.

Beismerték tettüket

Mindössze 15 percre volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a 18 éves P. P.-t és a szintén 18 éves T. Cs.-t. A két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett, garázdaság és rongálás elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában