Karambol

2022.04.17. 10:13

Két kisgyerekkel csapódott a másik kocsinak az ittas lábatlani sofőr (helyszíni fotók)

Többek életét is veszélybe sodorta a részeg autós.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Két személyautó karambolozott a 1126-os út 4-es kilométerénél, Lábatlan közelében, adta hírül a Komárom-Esztergom Megyei Kataszófavédelmi Igazgatóság. A balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat és a mentőket is riasztották. 

A police.hu tájékoztatása szerint, egy lábatlani férfi Bajót irányába haladt autójával, melyben egy három éves kisfiú és egy hét éves kislány is ült. A sofőr túl gyorsan hajtott és egy kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy szemből érkező másik gépkocsinak. A baleset során a gyermekeket szállító jármű az oldalára borult. 

Forrás: police.hu

A lábatlani férfi súlyosan, a másik autó női vezetője könnyebben sérült. A férfival szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt jelzett. Őt további mintavételre előállították, a rendőrök a férfi ellen büntetőeljárást indítottak, a vezetői engedélyét elvették.  
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan, vagy bódultan járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában