Tragédia

2022.04.01. 12:01

Halálos baleset Kocs és Dad között: 54 éves nő vesztette életét

A Dad és Kocs között történt baleset során az autó kidöntött egy fát, majd feje tetejére állva állt meg a szántóföldön. Az autót vezető nő a helyszínen életét vesztette.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, letért az úttestről, kidöntött egy fát, majd a szántóföldön a tetejére borult egy autó a Kocs és Dad közötti út 28-as kilométerszelvényénél péntek délelőtt. A kocsi önkéntes tűzoltókat követően a nagyigmándi önkormányzati és a komáromi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol teljes útlezárás mellett dolgoztak.

A rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Kocs és Dad között, a 8127-es úton történt baleset halálos kimenetelű volt. Egy 54 éves nő haladt feltehetően Dad irányába, majd eddig ismeretlen okból letért az úttestről. Egy fának ütközött, végül szántóföldön - fejtetőre borulva - állt meg. A járművezető a balesetben olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelését megkezdték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában