Veszélyes mutatványok

2022.03.09. 15:27

Videó: jogsi nélkül vezette a rozoga kistehert, a raktér ajtaja menet közben nyílt ki Esztergomban

Ismét ellenőrzést tartottak a rendőrök és a közterület-felügyelők Esztergomban. Több szabályszegővel szemben intézkedtek és körözött személyt is fogtak.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A március 8-án napközben tartott ellenőrzésen a rendőrök és a közterület-felügyelők közrendvédelmi és közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Esztergomban. Céljuk ismét a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve szabálytalanságokat elkövető autósok kiszűrése volt.

A rendőrök összesen 66 járművezetőt ellenőriztek, 11 esetben szabtak ki helyszíni bírságot, 2 esetben közigazgatási bírságot. Egy személyt állítottak elő szabálysértési eljárás lefolytatása miatt, ezen kívül egy személyt elfogtak, aki ellen körözés volt érvénybe: a férfi a részére jogerősen kiszabott büntetésének (1 év 4 hónapos szabadságvesztés) letöltését ugyanis nem kezdte meg.

A rendőrök ezen kívül egy olyan járműről készítettek videófelvételt, aminek ajtajai a jármű rossz műszaki állapot miatt elindulás után kinyíltak, ráadásul sofőrről kiderült: nincs is jogosítványa – adta hírül a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában