Loptak

2022.03.19. 12:44

Vasazás Oroszlányban: a szomszéd és a térfigyelő kamera buktatta le Cs. T. -t és B. K.-t

Az oroszlányi rendőrök befejezték a büntetőeljárást a két tettes ellen.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság egy 25 és egy 34 éves oroszlányi férfi ellen. A gyanú szerint Cs. T. és B. K. 2021. január 6-án délután bement egy Német dűlőben lévő hétvégi ház udvarára, ahonnan különböző vas tárgyakat tulajdonítottak el. 

A vasakat átdobták a kerítésen, de elvinni már nem tudták azokat, mert az egyik szomszéd megzavarta őket. A helyi rendőrök a rendelkezésre álló térfigyelő kamera felvételei alapján azonosították, és három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket.

A két férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a vasat egy közeli MÉH telepen akarták leadni. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek, tájékozatott a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában