Büntetőeljárás indult

2022.03.21. 08:54

Sorra törték fel a lépcsőházi kerékpártárolókat a dorogi biciklitolvajok

A nyomozók egy nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Több feljelentés is érkezett a Dorogi Rendőrkapitányságra februárban tárolóból történő lopás miatt. Az akkor még ismeretlen tettesek egy lépcsőházban tevékenykedtek.

A dorogi rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy 45 éves férfit és egy 56 éves nőt, akik a bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatók. A férfi a gyanú szerint egy tárolóból 4 kerékpárt lopott el, egy másik ajtóról pedig a lakatot vitte el, továbbá két ajtót rongált meg. Egy tárolóba még bejutott, ahol kutatást végzett. A gyanú szerint az egyik bűncselekménynél a nő is jelen volt.

A párost a nyomozók a napokban gyanúsítottként hallgatták ki, majd a férfi ellen lopás bűntett, lopás vétség, rongálás vétség és két esetben lopás kísérlet miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

A férfi elmondta, hogy két kerékpárt időközben már el is adott. A másik két járművet a rendőrök megtalálták és a sértettnek visszaadták. A nő ellen lopás kísérlet miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a bűncselekményekhez használt eszközöket is lefoglalták – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!