Fejlemény

2022.03.07. 23:43

Cáfolták a korábbi vádakat

Annak idején rendőrségi közlemény alapján írtunk egy ügyről, aminek legújabb fejleményeit osztotta meg velünk egy ügyvéd, cáfolva az eredeti értesüléseket.

Kemma.hu

Mint az ügyvéd írta, a korábbi „cikkben szereplő B. G. személy által vezetett gépjárműben a tatai rendőrök nem találtak kábítószer gyanús anyagot, a gépjárműből semmilyen anyagot, amely kábítószerre utalt volna nem foglaltak le. A sofőr a korábban közzétettekkel ellentétben nem vezette bódult állapotban a járművet. A rendőrök a kábítószer kereső kutyával nem azon járműben találták a kábítószert, amelyet B. G. vezetett, hanem egy olyan gépjárműben, amely nem képezte az ő tulajdonát. Az eljárás befejeződött azzal, hogy B.G.-vel szemben az eljárást a KEM Főügyészség megszüntette. B. G. nem köthető a kábítószerhez, melyet poligráfos vizsgálat is megerősített. A nyomozás megindítását a követően a Tatai Rendőrskapitányság elfogultságot jelentetett be, így kijelölés alapján a Komáromi Rendőrkapitányság folytatta le az eljárást. A nyomozás során széles körű nyomozati cselekményeket végzett el immáron a Komáromi Rendőrkapitányság. Ezen nyomozás valamennyi eleme megcáfolta azon felvetést, és a közölt gyanúsítást, hogy B. G személye a kábítószerrel kapcsolatba hozható lenne. Az elkövető kilétére mindezidáig nem derült fény, ugyanakkor alapos B. G. feltevése, hogy a vele azonos tevékenységet végzők között kell az elkövetőt keresni, így gyakorlatilag egy konkurenciaharc áldozatává vált, és így kívántak a munkájában jelentős vagyoni hátrányt okozni.  A poligráfos vizsgálatok másik két személyt kevertek gyanúba. Az ügy felderítése, és a valódi elkövetők felelősségre vonása érdekében B. G. a szükséges büntetőjogi lépéseket megteszi.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában