Kamera vette

2022.01.14. 13:02

Videón a tatabányai dohánybolti bunyó

A férfi revansot akart venni, mert a másik vevő tiszteletlenül bánt az eladóval. Megszólaltak a dohányboltban levők is az esettel kapcsolatban.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

Mint arról beszámoltunk, vádat emeltek egy férfi ellen, aki 2021 nyarán megvert egy másik személyt egy tatabányai dohányboltban. Az incidensről felvétel is készült. A biztonsági kamerán jól látható, hogy egy sárga kabátos férfi rárontott egy másik vevőre és többször megütötte őt.

A férfi a polcnak dőlt, majd a verésektől a földre esett, ahol újabb ütlegeléseket kapott támadójától. A mellkasát is lökdöste az agresszor és a nyakát is megütötte. 

Mint a vádiratból kiderült: a támadó azért verte meg a másik vásárlót, mert az tiszteletlen volt a dohánybolt eladójával. A férfi ugyanis az eladónő többszöri felszólítása ellenére a dohánybolt bejárata előtt fogyasztott szeszes italt. A vitázó férfi a szóváltás során közölte a nővel, hogy a „pulton fogja őt kihúzni” amit  a sorban álló elkövető meghallott.

A TV2 helyszíni riportjában elhangzott: a dohányboltban levők sajnálják, hogy azt a férfit akarják büntetni, aki az eladót védte.

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben a a Tatabányai Járási Ügyészség arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a garázda férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetést és pénzbüntetést szabjon ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában