Cserbenhagyás

2021.12.29. 18:10

Szemtanúk jelentkezését várja az esztergomi rendőrség

Ismeretlen tettes ellen folytat eljárást az esztergomi rendőrség, miután december 20-án a Suzuki úton elütött egy gyalogost, majd elhajtott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen személy ellen folytat eljárást segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt – olvasható a police.hu oldalán.

Az információk szerint december 20-án 17 és 18 óra között egy ismeretlen járművezető egy gyalogost sodort el Esztergomban. Az általa vezetett ismeretlen típusú személygépkocsival, a Suzuki úton az úttest mellett sétáló személyt elsodorta. A gyalogosnak a baleset során könnyű sérülése keletkezett. A járművezető nem állt meg, segítségnyújtás nélkül tovább haladt.

A rendőrség várja mindazon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy az ismeretlen járműről, vezetőjéről információval rendelkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá a 33-510-240-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában