Baleset

2021.12.04. 07:42

Ittasan, jogsi nélkül vezetett a tatabányai férfi Gönyűn, betonkerítésnek csapódott

A tatabányai férfi Komárom felé halad autójával, amit nem csak ittasan, de még csak nem is az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően vezetett.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja azt az ügyet, melynek során egy tatabányai férfi Győrszentivánból Komárom felé haladva, Gönyűn autóbalesetet szenvedett – olvasható a police.hu oldalán.

A férfi haladása során az időjárási- és útviszonyoknak nem megfelelően választott sebességet, így a főúton megcsúszott és egy közúti jelzőtáblának ütközött, ahonnét tovább sodródva egy ingatlan falának, majd betonkerítésének csapódott, amelyekben jelentős kárt okozott. A rendőrök a tatabányai sofőrrel szemben alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. Feltehetőleg ittas állapota miatt történt a baleset, amiben meg is sérült, a mentősök kórházba vitték. Ezen kívül a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában