intézkedés

2021.12.02. 07:28

Elkattant a piás agya Tatabányán: szembeszállt a közteresekkel és a rendőrökkel

A közterület-felügyelők hiába szólították fel a férfit, hogy ne igyon, az fittyet hányt rájuk, még a kiérkező, vele szemben intézkedő rendőrök papírjait is széttépte.

Kemma.hu

A város közösségi oldalán számolt be arról, hogy bejelentés alapján ellenőrizték a Konzum udvarban lévő aluljárót a közterület-felügyelők, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy ott tartózkodó személy a szemük láttára bontja fel a kezében lévő sörösdobozt, majd a felügyelőkre nézve bele is iszik. Tájékoztatták őt, hogy Tatabányán tilos a közterületi alkoholfogyasztás, majd kérték a személyes iratait az adatok rögzítéséhez.

Mint írják, az italozó az igazolást megtagadta, ezért a felügyelők értesítették a városi rendőrkapitányságot. A rendőrök kiérkezéséig visszatartották a „rendbontót”, aki ez idő alatt többször agresszívan, támadólag lépett fel, köpködött és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal becsmérelte a felügyelőket. A rendőri igazoltatást követően megtörtént a feljelentés közterületen italozás miatt. Amikor a dokumentumokat – azok átnyújtását követően – összetépte és szétszórta, újabb szabálysértést követett el, így emiatt ismételten eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik