Cserbenhagyás

2021.11.11. 08:20

Rezdülés nélkül hajtott tovább a balesetet okozó ismeretlen Esztergomban

Az Esztergomi rendőrség a lakosság segítségét kéri egy elkövető azonosításában, aki egy baleset helyszínéről tétovázás nélkül távozott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi rendőrség eljárást folytat egy ismeretlen tettes ellen cserbenhagyás elkövetésének gyanúja miatt. Az eddigi információk alapján egy aonosítatlan személy 2021. október 30-án 18 óra 25 perckor fekete vagy sötétkék kupé kialakítású Renault típusú autóval közlekedett, amikor az esztergomi Mátyás király út és Áchim András út kereszteződésében balesetet okozott. A Renault vezetője megállás nélkül továbbhajtott a Suzuki út irányába – olvasható a police.hu oldalán.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy annak okozójával kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Bejelentés tehető személyesen az Esztergomi Rendőrkapitányságon, a 33/510-240-es vagy a 112-es számon, illetve a Telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában