bűncselekmény

2021.11.16. 16:40

Bordélyházat csinált lakásából a tatabányai férfi, pénz helyett börtönt kapott

Prostituáltakkal tartatta el magát a tatabányai férfi, saját lakását ajánlotta fel három nőnek és ha kellett, még a kuncsaftokhoz is elvitte a nőket.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

Másodfokú döntés született a Tatabányai Törvényszék nyilvános ülésén 2021 november 16-án, ezzel helybenhagyták az elsőfokú ítéletet. A döntés szerint azt a férfit, aki prostituáltakkal élt együtt és az ő bevételükből biztosította saját megélhetését kitartottság bűntette miatt 1 év börtönbüntetésre és 1 év a közügyektől való eltiltásra ítélték – Puskásné Sárközi Ritától a Tatabányai Törvényszék sajtótitkárától.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a férfi két nővel 2010. illetve 2013. év óta élt egy háztartásban. Az egyik nő 2013. év elejétől, a másik nő 2015. év áprilisától végzett prostitúciós tevékenységet, amelyet a vádlott segített elő. A férfi, a tatabányai lakását rendelkezésükre bocsátotta a prostitúciós tevékenységhez, ráadásul egy harmadik nő használatára is átengedte. Ezen túlmenően a vádlott a nőket a lakásától eltérő címekre is kiszállította autóval, majd a helyszínen várakozott. A vádlott a három nőtől rendszeresen átvette a prostitúcióból származó pénzt, megélhetését ebből biztosította.

Az ügyet 2021. május 11-én tárgyalták, ahol az 1 év börtönbüntetésen és közügyektől való eltiltáson kívül a bíróság egy másik esettel kapcsolatban is ítéletet hozott. A vádlott az egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt 2017. január 31-én jogerőre emelkedett ítéletével kiszabott 1 év 10 hónap, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is. Az ítélettel szemben a vádlott és a védője fellebbezést jelentett be – tudtuk meg a Tatabányai Törvényszék sajtóközleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!