Baleset

2021.11.02. 18:05

Bajnánál és Tatánál is autót mentettek ki az árokból a katasztrófavédők

Nem maradtak káreset nélkül a megye tűzoltói a hosszú hétvégén. Két autót kellett árokból menteniük, a benne ülőket a mentők látták el.

Kemma.hu

Nem maradtak káreset nélkül a megye tűzoltói a hosszú hétvégén. Két autót kellett árokból menteniük, a benne ülőket a mentők látták el.

Forrás: Katasztrófavédelem

Október 30-án a Tata és Kocs közötti útszakaszon hajtott árokba egy gépjármű. A helyszínre vonuló tatabányai hivatásos és kocsi önkéntes tűzoltók a gépjárműbe szorult sofőrt a csomagtartón keresztül emelték ki és adták át a mentőszolgálat munkatársainak. Az egységek ezután a jármű áramtalanítását végezték el.

Szintén árokba hajtott, majd az oldalára borult egy autó a Bajna és Epöl közötti útszakaszon október 31-én. A jármű utasát a mentőszolgálat munkatársai látták el. A balesethez riasztott bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanítást hajtottak végre, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadály megszüntetésében nyújtottak segítséget. A műszaki mentés idején félpályán haladhatott a forgalom – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában