Összesítő

2021.10.07. 13:07

Tatán is lekapcsoltak egy ittas vezetőt

Az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Kemma.hu

Megdöbbentő esetről számolt be a rendőrség: egy 61 nő annyira be volt rúgva, hogy egyből elvették a jogosítványát, mire ő lényegében azonnal újra kocsiba ült.

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a police.hu tájékoztatása szerint az október 7-i reggelt megelőző 24 órában nyolc személyt fogtak el, kilenc főt állítottak elő, valamint három ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Egyiküket nem sokkal 1 óra után állították meg Tatán a Deák Ferenc utcában.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 39 éves férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét pedig elvették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!