vádemelés

2021.10.26. 14:00

Késelésig fajult a vita Kesztölcön: négyszer vágta párja hátába a kést a nő

Az ittas nő kesztölci otthonában veszett össze párjával, melynek következtében késsel négyszer hátba szúrta a férfit. Az ügyészség most vádat emelt a nővel szemben.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult büntető ügyben vádat emelt azzal a nővel szemben, aki 2020. december 16-án kesztölci otthonában veszekedés közben ittas állapotban, négy alkalommal hátba szúrta a párját. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyésztől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Törvényszék végrehajtandó börtönbüntetésre, és közügyektől eltiltásra ítélje, valamint a korábban ittas járművezetés vétsége miatt vele szemben kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását rendelje el.

A vádirat szerint a nő és a férfi egy párt alkottak. 2020. december 16-án együtt italoztak a nő kesztölci otthonában, amikor összevesztek. A férfi el akarta hagyni a házat, ezt a nő nem hagyta, emiatt a férfi az ágyra lökte. Ezt követően a férfi elindult a táskája felé, hogy azt magához vegye, ekkor a nő felkelt az ágyról, majd egy 21 centiméteres pengehosszúságú késsel a neki hátat fordító párját négy alkalommal, kis erővel hátba szúrta. A férfi rákiabált a nőre, hogy hagyja abba a bántalmazást és lefogta a kezét. Ezután értesítették a mentőszolgálatot, akik a sérültet kórházba szállították.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

A férfinak több szúrt sérülése keletkezett, melyből az egyik, ami a baloldali mellüregbe hatolt és légmellet, valamint mellűri vérgyülemet eredményezett, életveszélyes sérülésnek minősül. Szakszerű orvosi ellátás nélkül a férfi belehalt volna sérülésébe.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában